Reacties van klanten


Margret heeft me niet laten ontsnappen, maar me steeds terug gebracht naar mijn ontwikkelpunt. Hierdoor is het me gelukt om meer los te laten waardoor ik meer rust in mijn werk ervaar.
Het is me dankzij de coaching tevens gelukt om anders tegen taaie vraagstukken aan te kijken. Ik deel deze meer met collega MT leden waardoor het een gezamenlijke verantwoording wordt. Dit voelt een stuk lichter.
Sylvia Scheepmaker, teamleider HRM, gemeente Utrecht


De gesprekken waren soms behoorlijk confronterend, maar het leidde steeds opnieuw tot een waardevol nieuw inzicht en nieuwe energie. Margret heeft me voortdurend het vertrouwen gegeven dat wat ik nodig had in mezelf zat; dat ik belangrijke stappen aan het zetten was .
Haar begeleiding was in één woord geweldig; precies afgestemd op wat ik nodig had. Confronterend maar ook bemoedigend. Serieus maar ook vol humor. Concepten en handvatten aanreikend maar ook onderzoekend en bevragend. En ik wist me altijd veilig, gezien, gewaardeerd en uitgedaagd. Mijn dank is groot!
Sara de Boer, senior beleidsadviseur, Waterschap Aa en Maas


De coaching van Margret heeft mij enorm geholpen om een nieuwe richting in te durven slaan. Margret heeft een positieve benadering. Je voelt je snel op je gemak en veilig bij haar, waardoor het geen moeite kost om je kwetsbaar op te stellen. Zij voelt goed aan wat je nodig hebt, maakt ruimte voor emotie, kan goed analyseren, waardoor je snel tot de kern komt. Dit maakt dat er elke sessie progressie is en je weer vol energie verder kunt!
Gitta van Everdinck, teammanager, Gemeente Utrecht, nu ZZP-verpleegkundige


Margret geeft warmte en kleur aan haar coaching en creeert daarmee een vertrouwelijke omgeving waarin je goed naar jezelf durft te kijken.
Colinda Geertsma, Directeur Dienstverlening, Gemeente Hilversum


Het was een enorme eye-opener dat ik beter kan sturen door los te laten. De overheersende perfectionist in mij, heeft een meer bescheiden plek gekregen als kwaliteitsbewaker. Ik voel me meer ontspannen, waardoor ik beter mijn kracht ik kan zetten. Margret is als een goede scheids. Ze stelt scherpe vragen, laat ruimte om je eigen weg te vinden en fluit je terug als je het spoor even kwijt bent….
Jan Hulshof, beleidsadviseur Aa en Maas


Ik heb geleerd mezelf doelen te stellen waardoor ik beter kan focussen, prioriteren en delegeren. Mijn rol en toegevoegde waarde heb ik nu ook scherper in beeld. Margret’s coaching heb ik als praktijkgericht en positief-confronterend ervaren. Het verraste mij telkens weer hoe ze elk gesprek wist te benutten om dichter bij de essentie te komen.
Ronald Wolters, Bedrijfsleider, Waterschap Aa en Maas


Bij Margret gaat het om het ontwikkelen van je eigen kunnen en niet om een 'kunstje' leren. Ik heb geleerd om over drempels heen te stappen en vanuit mezelf dingen anders te gaan doen. Het is goed om oude rommel op te ruimen en te vervangen voor nieuwe inzichten en ervaringen. Voor mijn leidinggevende zijn de effecten van de coaching goed zichtbaar, en ik zit zelf weer lekker in mijn vel en ga met plezier naar mijn werk." 
Douwe Klaas Schelling, Milieu Inspecteur, Gemeente Hilversum

 

 

Ik heb de leerervaringen tijdens een voor mij minder positieve periode uiteindelijk in kunnen zetten bij het vormgeven van mijn nieuwe functie. Margret is “What you see is what you get”. Iemand die voor je aan het werk gaat, maar je ook aan het werk zet. Een sfeer waar je gewoon je zelf kunt zijn en je echt inzicht krijgt in datgene waar je mee bezig bent.
Marco van Ravesteijn, procesregisseur GG&GD


Ik weet veel beter wat ik wil, durf de dialoog met anderen beter aan en vertrouw op mijn eigen kwaliteiten. Onze gesprekken hebben zodanig effect gehad dat zelfs mijn baas verschil merkte in mijn houding. Ik heb een hogere functie gekregen! Bedankt voor het zetje dat ik nodig had!!! 
Y. van Teulingen, consultant Berenschot

 

De coaching van Margret was voor mij een heel belangrijke schakel naar de volgende stap in mijn loopbaan.
E. Ter Burg, Investment Officer, FMO


Ik heb geleerd verwachtingen beter af te stemmen, doelen scherper te formuleren en daaraan vast te houden, en daar regelmatig energie in te steken, zonder te forceren.
A. Kamst, Onderzoeker, RIVM


Je hebt me laten zien en ervaren dat ik opgesloten zat in patronen, en dat je moed moet hebben om deze te doorbreken. Ik maak nu bewuster keuzes. Ik laat me minder leven. Achteraf bezien ging de stap naar een nieuwe baan gemakkelijker dan ik had gedacht...  
H. de With, van Hoofd Technische Dienst in de ICT naar administrateur in de Zorg


Ik heb geleerd dat ik voor een rustgevoel niet persé een weekend op de hei nodig heb. 
J. Larooy, Hoofd Personeel en Productie, Nederlands Philharmonisch Orkest


Het coachingstraject heeft zich ontwikkeld van de situatie waarin ik zelf nauwelijks wist hoe ik om kon gaan met coaching naar een situatie, waarin ik nu zelf de touwtjes in handen heb.
A. Liefting, Manager, Zwitserleven


Het gevoel van onzekerheid of het zoeken naar waardering heb ik nog steeds, maar ik kan het beter hanteren. Ik ben er sterker door geworden en durf meer op mezelf te vertrouwen.  
A. Diepeveen, Beleidsmedewerker, Waterleidingmaatschappij Drenthe


Mijn ontwikkelingsproces zou ik beschrijven als een rivier die langzaam maar zeker naar volle zee stroomde. Soms was Margret de wandelaar langs de waterkant, soms de sluiswachter en soms de bever die een dam opwierp om de stroom te kanaliseren. Ze gaf mij gaandeweg inzicht in mezelf en mijn talenten. Ik ben mij meer bewust van wat ik kan en wil. 
C. Hamerslag, van secretaresse naar zelfstandig tekstschrijver De Tekster