Op zoek naar een coach of een teamcoach?


Bij Tarade kun je snel en gemakkelijk terecht!

 • coaching voor leidinggevenden en professionals
 • coaching bij levensvragen
 • coaching bij veranderingen en nieuwe levensfasen
 • intervisie voor leidinggevenden en professionals
 • teamcoaching voor managementteams, projectteams, afdelingsteams
 • teamcoaching bij fricties en veranderingen


Al meer dan dertig jaar begeleid ik met ongelofelijk veel plezier mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik vele teams en organisaties ondersteund om hun leiderschap, samenwerking en slagvaardigheid te versterken.

Vanuit mijn ervaring en achtergrond als psycholoog en bedrijfskundige weet ik snel door te dringen tot de kern van je vraag en help om belemmeringen, tegenstrijdige belangen en vastgelopen  patronen weer productief te maken. Ruimte scheppen voor reflectie, dialoog en creatiever invalshoeken, maar ook met het oog op visie en resultaat.

Een ontwikkelingstraject bij Tarade geeft richting, genereert energie en ontsluit mogelijkheden en talenten. Alles mag op tafel!


Tarade door de ogen van Wessel Ganzevoort:

“Margret geeft haar passie voor het doorzien van mensen en menselijke samenwerking en communicatie vorm in Tarade. Zij is voortdurend op zoek naar het meest essentiële. Authenticiteit en eerlijkheid staan daarbij voorop. Haar gedrevenheid uit zich niet effectbejag, maar in innemendheid en verbinding.”

Prof.dr. J.W. Ganzevoort,
hoogleraar Organisatiedynamiek en –innovatie, voormalig voorzitter van KPMG Management Consulting.

Laatste nieuws

Mooi interview over Dochter van mijn vader op online magazine Lees van Bol.com

Recensies op bol.com:

 • Dit boek is in één woord meesterlijk geschreven. Margret weet een pittig onderwerp, boeiend en licht te maken. Met zwierig, beeldend taalgebruik wordt je mee genomen in een levensverhaal. EEN ECHTE AANRADER!! (C. Coppen)
 • Hartverscheurend en indringend. Steeds weer een verduidelijking, inzicht in gevoelens, de waarde van eerlijkheid naar jezelf....én zodanig dat ik ook regelmatig mijn eigen afdalingen maakte en inzichten zocht. (F. van Velzen)

Zojuist verschenen: Werken aan zorg vanuit waarden in Tijdschrijft Waardenwerk

 • Laat een mens niet in het badwater van efficiency verdrinken...
 • De principes van 'Aandacht in interactie' in de veranderpraktijk van gemeente IJsselstein
 • Bestuurders, beleidsmakers en uitvoerende professionals aan het woord

Laatste column

Een hartstochtelijke teleurstelling! / 09-05-16

Teleurgesteld verliet ik het pand, Ik had me enorm verheugd op dit Diner Pensant. Een uitgelezen kans om rondom een thema een boeiend en onderzoekend gesprek te voeren met elkaar. Maar dat was totaal anders uitgepaktā€¦..


Lees verder