Coaching voor particulieren


Tarade verwelkomt ook particuliere klanten met loopbaan, werk en/of persoonlijke (levens)vragen. Hiervoor gelden aangepaste tarieven. Wil je kennismaken met Margret en je vraag in een vrijblijvend gesprek bespreken? Neem contact op!


Ontwikkeling door de lastigheid heen

Juist op het moment dat je ergens behoorlijk last van hebt (in je relatie, je gezondheid, je werk, je maatschappelijke rol etc) dient zich een mogelijkheid aan tot groei. Loslaten van wat niet langer nodig is waardoor ruimte ontstaat voor vernieuwing.


Ontwikkeling vanuit verlangen

Als je iets heel erg graag wilt, maar nog niet precies weet wat of hoe je het vorm wilt geven, biedt individuele coaching de nodige houvast. Steeds meer beeld krijgen van waar je heen wilt en doen wat werkelijk bij jou past.


Een scala aan werkvormen en methoden
Margret is Jungiaans psycholoog en werkt naast praktische oefeningen en literatuur ook met beelden, metaforen, creatieve schrijfoefeningen, tegenstellingen en meerstemmigheid (voice dialogue). Ze heeft veel ervaring met het biografisch werken en de specifieke dilemma's in verschillende levensfasen. Margret werkt niet vanuit een vooropgestelde methode, maar gebruikt die aanpak die voor jou op dat moment behulpzaam is.

 

 

Klantreacties

“Hoe is het toch mogelijk om met jou ‘in zo’n eenvoud’ en in zo korte tijd tot ‘de kern van de zaak’ te komen; dat waar het op dat moment voor mij echt om gaat en nodig is om verder te kunnen komen. Dat is jouw gave!”
Cassandra van der Leeden


"Jij hebt me laten ontdekken dat ik een chocoladepunt ben en dat ik geen slagroompunt hoef te worden om in de taart te passen."
Albert


"De dingen overdenken geeft een hoop rust in lichaam en geest. Je moet afstand nemen van bepaalde dingen wil je zelf niet in het net vast komen te zitten. Margret, dank je voor je wijze lessen en het doen inzien dat het ook anders kan. Het moeras is verdwenen. Ik voel me vaak prettiger en soms ook oprecht trots!"
Karin


"Mijn belangrijkste vraag was wat past echt bij mij qua studie en werk en hoe realiseer ik dat? Ik heb veel meer grip en doe de dingen die ik moet en wil doen. Zelfs als het moeilijker gaat loopt de druk op de ketel minder op en kan ik me herpakken en weer doorgaan. Ontzettend bedankt!
Jorik van der Veen