Wie is Margret?

 

Evenwichtskunstenaar

  • helpt bij het herstellen van vitaliteit en balans
  • schakelt tussen pragmatiek en verdieping, onder- en bovenstroom
  • biedt onderdak aan tegenstellingen
  • is ervaringsdeskundige op het gebied van crisis en conflict
  • houdt van harmonie en schuwt de confrontatie niet
  • heeft grote oren, scherpe ogen, een gevoelig hart en een schaterlach


Erfgoed

Als geboren en getogen Westlandse kreeg ze daadkracht, aardsheid en vechtlust mee. Van haar vader, die ondernemer was, leerde ze zakelijk inzicht, analytisch denken en ondernemersgeest. Van haar moeder erfde ze haar gevoel voor intuïtie, het vermogen te bemiddelen en tegendraads te zijn.

Eigen-wijsheid
Ze paart 25 jaar advies en trainingservaring bij onder meer KPMG en KPN aan ruim 50 jaar levenservaring. Ze heeft haar scholing, werk- en levenservaring omgezet in eigen-wijsheid. Bij iedere klantvraag stemt zij zich opnieuw af, waarbij ze gebruik maakt van een ruimhartig CV met gedegen kennis, gerijpte ervaring, verrassende invalshoeken en kleurrijke methoden.

Gedreven door vragen
Ze is altijd nieuwsgierig gebleven en wordt gedreven door vragen. Waarom stapelen veranderingen zich op elkaar en verandert er niets? Waarom creëren we soms met onze houding en gedrag precies datgene wat we niet wensen? Waarom blijven bepaalde gebeurtenissen en verhalen zich herhalen in ons leven en onze organisaties? Kan het ook anders?

En verder?
Ze is partner van een natuurkundige gitarist, gespecialiseerd in systems engineering. Is moeder van een puberzoon en van een dochter aan gene zijde. Ze houdt van verhalen en schrijft graag over leven en werk. Ze heeft haar hart verpand aan de dans en put veel inspiratie uit de kunsten, de natuur, de wisseling van de seizoenen.