Herfstvakantieblues / 30-10-11

Casper verveelde zich stierlijk. Na al zijn vriendjes van school, van zijn nieuwe én oude voetbalteam gebeld te hebben en niemand tijd had om te spelen, schoof hij heen en weer tussen tv kijken, het gooien van gogo’s op de parketvloer en af en toe een balletje trappen op straat. Regelmatig slaakte hij diepe zuchten en riep: ik verveel me dood, weet jij niet iets wat ik kan doen? Maar wijs geworden uit ervaring hield ik stijf mijn mond.


De schoonheid en de klant / 10-10-11

Het was een zonnige zaterdag in mei, toen ik voor AH staande werd gehouden door een enthousiaste jonge vrouw met een 'dit-kun-je-toch-niet-aan-je-voorbij-laten-gaan' aanbieding. Mijn man was al verbaasd over het feit dat ik me staande liet houden, maar hij was verbijsterd toen hij hoorde dat ik een bon gekocht had voor 20 euro aan schoonheidsbehandelingen.


Dolgelukkig / 28-09-11

Mijn website-verstand is uiterst klein. Ter compensatie is mijn angst voor technische ‘knoppen’ groot. Gedreven door mijn verlangen naar een overzichtelijke nieuwe website begeef ik mij desalniettemin op de markt van ontwerpers en bouwers. Van de offertes begrijp ik niets, behalve de bedragen. Want wat ik nu precies ‘krijg’ als een definitief ontwerp af is of de site gebouwd, is voor mij in nevelen gehuld.


Alpenvreugde / 12-09-11

Voor het eerst sinds een paar jaar gaan we weer op vakantie samen met een bevriend gezin. Zoonlief houdt niet van vakantie en dan is het de beste optie gewoon lekker thuis blijven. Maar dit jaar dus een experiment. Óf het mislukt en we doen het nooit meer óf het bevalt.


Artikel 31 tot 34 van 34
<< Eerste < Vorige 1-10 11-20 21-30 31-34 Volgende > Laatste >>